Kungsgårdsviken kallar

Hej alla Kungsgårdsvikens vänner
 
Ville bara påminna om den förträffliga anläggningen som bara ligger och väntar på er, vattnet stiger och värmen kommer snart, säger dom. Era årliga bidrag genom säsongsavgiften välkomnas som vanligt då de utgör grunden för vår verksamhet.  Vi har samma avgifter som vi haft sen starten vilket också känns bra.
Vi planerar för en städ/arbetsdags aktivitet och då bestämdes det till två kvällar. 14 och 15/5 kl.17.30
Vi bjuder på hamburgare plus dryck. Har ni möjlighet att komma förbi så tackar vi för det.
Att göra under denna dag:
Skärmtaket vid entre’n till Åstorpet har rasat. Fixa! Åstorpets ytterdörr bör få lite omtanke! Erics dike skall röjas. Markisväven skall monteras. Sjösättningsrampen skall göras om. Målning av bastu och vindskydd x2. Oljning av möbler och bryggor. (Skick får avgöra om det behövs) Alla blomlådor på området tas bort. Överbliven jord sprids på lämpliga platser. Kratta och snygga till hela området.
 
låt er inte skrämmas, vi får se vad vi hinner med
 
Med vänlig hälsning / Driftgruppen
Mikael

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter