Nu är det snart båtsäsong!!

Börjar med en tråkig nyhet-vi har haft besök av folk som inte  kan skilja på vad som är mitt och andras, INBROTT!! Man har kommit på skoter och tömt förråd på verktyg, röjsåg och mycket mer. Torpet klarade sig men man har snokat ordentligt. Som ni förstår så blev det en lite uppförsbacke när vi hade årets första driftgruppsmöte i mars
Vi behöver även förstärkning i gruppen då vi tappat två riktiga trotjänare,så känner ni att ni vill hjälpa till så hör av er till oss.
Vi kommer att bibehålla de avgifter vi haft i många år och hoppas att vi får många säsongare för då går vi runt med driften. Vi siktar på bryggiläggning runt den 1/6 men som ni vet så styr ju vattennivån detta så vi återkommer.  Nästa möte i driftgruppen är 22 April så efter det kommer mer information

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter