Nu är det riktigt nära

I fredags låste vi upp toaletterna och på söndag så knappar vi årets koder till bastu, dusch och fjöset. Som vanligt kommer ni åt dessa genom att betala säsongsavgiften.  Kom ihåg att meddela Bosse med att mail att ni betalat in säsongsavgiften-det är på så sätt vi kan återmata den nya koderna direkt.Vi är tydliga på att man inte kan boka fjöset eller bastun- det är en viktig del i säsongsavgiften. Notera att vi har ett bokningssystem av torpet och att vi även har en "butik" där ni kan köpa lite enkla profiltröjor. Driftgruppen har ett avstämmningsmöte på söndag för att få koll på återstående sommarpyssel. Ni kommer att se förändringar när ni kommer till oss och mer nyheter väntar. En av Y-bommarnar har mystiskt blivit av med en flytkropp som dock flöt iland så vi försöker fästa den bättre denna gång. Idag kom solen men inte värmen, ännu.

Nyhetsarkiv

Länkar

-

Senaste nyheter